Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sosuri cu gust !

Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Sosuri plic

0 stars: 0.00 din 0 pareri

058 lei Lei
Brand
Gramaj divers
Out Of stock
Descriere
De ce Ketchup-plic si nu ketchup caserola, galeata, flacon?

- ketchup-plic este economic. Cum ? In primul rand se coreleaza consumul cu dimensiunea pizzei. Exista persoane (mai ales din randul tinerilor) care consuma la o pizza un flacon de ketchup. Mare risipa si fara gust de pizza. Am creat mai multe gramaje pentru diverse feluri de mancare
-ketchup-plic se poate incasa separat de produs reducandu-va costurile.
-ketchup-plic este igienic si conform normelor de siguranta in industria alimentara. Este fabricat cu utilaje automate in conditii de curatenie perfecta, eliminandu-se riscul sa fie impurificat cu bacterii. De asemenea, materialele de ambalare sunt potrivite pentru acest produs. Pentru prospetime indelungata, la ambalare se folosesc folii speciale care au in compozitie aluminiu. De ce sa va asumati riscuri?
-va reduce logistica (fara loc de stocare caserole care va ocupa mut spatiu, fara galeti, fara polonice, fara caserole care nu se inchid bine si varsate pe bancheta din spate, etc.).

De ce de la UP 2003 Food
- traditie in acest domeniu (13 ani de activitate)
- produs de calitate (minim 30 % substanta uscata - adica maxim 70 % apa). Un produs gros, bine colorat.
- gramaj foarte divers: 50, 30 sau 20 grame -
- gama sortimentala mare. Pe langa ketchup-plic, o sa mai aveti nevoie si de alte produse (sos usturoi, maioneza, remoulade, mustar, etc.)
- livram national produsele, direct in pizzerii si restaurante fara intermediari. Avem masini proprii care strabat toata tara. Acolo unde nu ajungem noi, ajunge curierul. Zero costuri de livrare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura